Weboldalunk cookie-kat használ az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, melyek nem alkalmasak személyes azonosításra. Adatvédelmi tájékoztató
Körmendi János – Dinasztia versenycsapat, VII. Országos CARPolice horgászverseny

Dinasztiás győzelem Bakonycsernyén

Bakonycsernyén található Jóléti tavak II. számú taván került megrendezésre a HO.KED.LI. Rendőr Horgász Egyesület keretén belül a VII. Országos CARPolice horgászverseny. Nagyon változatos körülmények és halfogás mellett végül a Dinasztia csapatának sikerült az élen végezni.

A nagyon szép, rendezett környezetben lévő versenyen 11 darab, három fős csapat indult. Dinasztia csapatunkat ezen a viadalon Kovács Roland, Mátraházi István, Szakács Krisztián képviselték.

A versenyen kizárólag method és hosszúelőkés feederbotos horgász módszerek voltak alkalmazhatók. A sorsolást követően a versenyzőink három különböző szektorba kerültek elhelyezésre. Mind a szektorokat, mind a szektoron belüli elhelyezést sorsolással döntötték el.

A horgász eredményeket mindig befolyásoló időjárás, most sem kedvezett mindenkinek. A versenyen a nap végig sütött, melyet erős szél is kísért. Mint utólag kiderült a tó elejéből szinte kifújta a halakat a tó vége felé. Az első szektorban több nullázó horgász is volt. A versenyen a cél halaknak, a ponty, a kárász és a keszeg számított. A helyi horgászok is meglepődve tapasztalták, hogy az elég jelentős keszeg, kárász állományból csupán csak kevés akadt horogra. A „szerencsésebb horgászoknak sikerült 10 kg feletti fogásokat is elérni.

A Dinasztia csapata 17265 gr fogott súllyal, a HOKEDLI sorozat csapatai közül a Bakonycsernyei versenyen az első helyen végzett, így az összetett táblázaton is sikerült előrébb kerülni. Következő verseny Székesfehérvár Palotavárosi tavak, ahol az úszós horgászatból kell majd vizsgázni a csapatnak.