A  Horgászatot Kedvelők Ligája 2024. évi DOVIT országos bajnokságának negyedik  fordulóját Bátonyterenyén, a Maconkai tavakon rendezték. A nagyszabású viadalon 39 csapat nevezett, és nagy csatában a Dinasztia horgászegyesület gárdája szerezte meg az első helyet! A szenzációs csapat eredmény mellett Paragh István és Szakács Krisztián első helyen végzett szektorában.

A 3 különböző szektorban megrendezett versenyen a Dinasztia gárdáját Paragh István, Nagy Tibor és Szakács Krisztián összetételű együttes képviselte. Egy szektorban így 39 versenyző foglalt helyet, így a nagy versenypálya különböző pontjain, tavain különböző technikára kellett készülni a versenyzőknek.

A legnehezebb A szektorba  Nagy Tibor került, alaposan fel kellett készülni annak, aki halat akart fogni. Nagy Tibor végül 12,2 kg keszeget zsákmányolt, és ezzel a szektora 8. helyén végzett. A B szektorban Parragh István már szép pontyokra tudott horgászni, és tudatos, pontos methód horgászattal 46,7 kg fogott súllyal megnyerte a szektorát. A C szektorban Szakács Krisztián nagyon pontos horgászattal, 70 méterre etetve folyamatosan húzta a szebbnél szebb pontyokat, és 50,7 kg eredménnyel szintén az első helyen végzett  a szektorában.

Az összesített csapatversenyben a megszerzett 10 helyezési ponttal a Dinasztia csapata torony magasan az első lett. A fogott súlyok alapján hirdettek egyéni eredményeket, így Szakács Krisztián a 117 versenyző közül a második helyen végzett, míg Parragh István a negyedik lett. A fantasztikus siker után a következő páros versenyre július 6-án a Dinasztia Horgászparkban kerül sor.